Annons

Trädgårdsfest i augusti

Årets trädgårdsgille hålls första helgen i augusti. Foto: Tina Jönsson

Årets trädgårdsgille hålls första helgen i augusti.
Foto: Tina Jönsson

Landskrona Trädgårdsgille bjuder i år på två intensiva dagar den 5 och 6 augusti. Utöver de flytande trädgårdarna i vallgraven vid Citadellet så lockar ett stort utbud av aktiviteter för stora och små under gillets två dagar. 
– På fredagen bjuds barnen in till sin alldeles egen trädgårdsfest med föreställningar, aktiviteter och annat skoj för både stora och små. Varför inte prova på att binda din egen bukett, göra potatistryck eller Geocacha i parken. Dagen avrundas med svängig picknickkonsert på gillescenen med sångerskan och musikern Jenny Almsenius, säger Emeli Zeilon på stadens fritids- och kulturförvaltning och berättar om lördagen.
– Då är det återigen dags för gillets uppskattade trädgårdsmarknad med många intressanta utställare, och på scenen bjuder trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson med gäster in till gröna samtal. Gillet avslutas som alltid med att vinnaren i tävlingen om den “Flottaste flotten” koras.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser