Annons

Förberedelser inför galan i full gång

Maja Gullstrand är en av flera kända lokala artister som kommer att underhålla på Landskronagalan på fredag. Foto: Pressfoto

Maja Gullstrand är en av flera kända lokala artister som kommer att underhålla på Landskronagalan på fredag.
Foto: Pressfoto

På fredag är det dags för Landskronagalan och det är bråda dagar för arrangörerna. En projektgrupp som främst består av aktörer från närings- och föreningsliv håller som bäst på att färdigställa idrottshallen.
– Det är mycket som faller på plats nu, säger Ernö Nyoszoli som är en av de engagerade i projektgruppen.

Annons
 

Årets upplaga av LISA:s Landskronagalan arrangeras, som vi tidigare berättat om, med hjälp av näringslivet och projektgruppen består till största delen av representanter från Företagsarenan.
– Ja det blev lite av en räddningsaktion när vi fick veta att det fanns risk för att galan inte skulle bli av, säger Göran Green projektledare för galan.
– Vi har på ganska kort tid med hjälp av olika aktörer i staden, som har stor erfarenhet inom liknande evenemang fått ihop ett kanonprogram med konferencierer och artister av toppklass, och alla förutsättningar finns för att detta kommer att bli en fantastisk galakväll.

I förra veckan blev de nominerade UF-företagen klara. Just UF-priset är ett lite speciellt pris som går till något av stadens gymnasieskolors UF-företag som visat prov på entreprenörskap och företagaranda utöver det vanliga. Till årets Landskronagala är Landskronaparaplyet UF, Borstahusen Musli  UF och Jase Candels UF nominerade.

Efter att alla bokningar av underhållning med mera är klart så är det idrottshallen som står i fokus.
– Titta gärna ut i idrottshallen under onsdag och torsdag för att se det enorma arbete FK Besa lägger ner för att göra galan möjlig, säger Göran Green och berättar om vad som komma skall.
– Det blir en fantastisk kväll med Farah Erichsén och Thomas Ravelli som lotsar oss fram genom kvällen och ett enastående husband i Funky Good Times och artister som Maja Gullstrand, Carl-Martin Vikingsson, Guernica Mancini, Oscar Ericsson och Elin Grafström Persson.

– Vi har repat stenhårt och är superladdade, säger Elin Grafström Persson från Landskrona Danstudio som dessutom kommer att underhålla middagsgästerna med sin tolkning av Amy Winehouse.

 Carl-Martin Vikingsson, a.k.a Sture Allén den yngre, låter meddela att han tycker att det är roligt att vara tillbaka på ”himmaplan”.

Det finns läktarbiljetter kvar och dessa säljs på någon av försäljningsställena Hvilans kläder, DataPryl och Team Sportia. Det kommer även att säljas biljetter ”i dörren” från kl 19.00 på Landskronagalan under förutsättning att det finns några kvar. Insläpp för galasupégäster är klockan 17.00 och för läktargäster är det klockan 19.00 som gäller.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser