Annons

Nystartad mansgrupp

Alla män är välkomna att delta i mansgruppen som nyligen startats i Landskrona församlingshem. Prästen Jonathan Darte ansvarar för gruppen, som träffas nästa gång i morgon, tisdagen den 19 april klockan 13.30. Foto: Hjördis Thelander

Alla män är välkomna att delta i mansgruppen som nyligen startats i Landskrona församlingshem. Prästen Jonathan Darte ansvarar för gruppen, som träffas nästa gång tisdagen den 19 april klockan 13.30. Foto: Hjördis Thelander

En mansgrupp har nyligen startats i Landskrona församling. Ansvarig för gruppen är prästen Jonathan Darte.
– Idén till en mansgrupp kom från kvinnorna i ”Samla Kvinnor”, berättar Jonathan Darte.
– De tyckte att det kunde behövas en motsvarande grupp för deras män.

Annons
 

Samla Kvinnor är en öppen grupp för kvinnor i olika åldrar och från olika kulturer, de träffas i församlingshemmet varje fredag, där de fikar, pratar och handarbetar.
– Mansgruppen välkomnar män i olika åldrar, från olika kulturer. Just nu är alla svensktalande men vi hoppas att även män från andra kulturer vill ansluta sig till oss.

– Vi fikar, pratar om livet och om relationer. Det blir en annan typ av samtal när det bara är män som träffas. Det finns inte så många mötesplatser där män avslappnat kan samtala om livet med andra män. Allt som sägs stannar inom gruppen, poängterar  Jonathan Darte.

Mansgruppens nästa träff blir i morgon, tisdagen den 19 april mellan klockan 13.30 och 15.00.

Fler träffar:
Tisdagen den 3 maj och tisdagen den 17 maj.
Båda tillfällena med början klockan 13.30.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser