Klart även med Danne Stråhed till karnevalen

Danne Stråhed står på scen under sommarens karneval.
Danne Stråhed står på scen under sommarens karneval.
Danne Stråhed står på scen under sommarens karneval.
Danne Stråhed står på scen under sommarens karneval.

Tidigare idag kunde vi berätta att mellovinnaren Frans öppnar sommarens tredagarsfest i Landskrona. Nu går karnevalsledningen ut med att ytterligare artister är bokade.

Ingen karneval utan Danne Stråhed, finns det dom som anser.
Dessa kan nu slå klackarna i taket då det står klart att karnevalens mest önskade musiker, varje år, även står på scen i Landskrona i sommar. Danne Stråhed spelar, även han, på torsdagen, den 28 juli

Karnevalsledningen meddelar att ytterligare ett 20-tal artister är bokade. Flera av dessa kan dock inte släppas förrän längre fram, beroende på produktionsbolagens krav. Ledningen utlovar emellertid fler artistsläpp i Frans-klass.

Gasolin coverband
En annan akt som man redan nu kan avslöja  är det danska bandet Gasbox. Bandet kan beskrivas som en Kim Larsen-tribute, där René Hejdmann, är så porträttlik, som man någonsin kan bli. Bandet spelar, med stor respekt, sångerna som gjort Gasolin’ till Danmarks störste rockband genom tiderna. Besökarna i Kasernplanstältet, under fredagen den 29 juli, lär inte bli besvikna.

– Ja, vår ambition de senaste åren har varit att locka danskar till staden, under karnevalen, berättar Elin Grafström-Persson, artistbokare på Landskronakarnevalen.
– I år tror vi att vi kan lyckas extra väl. Gasbox var nämligen semifinalister i ”Danmark har talent” på TV 2, och är omåttligt populära på andra sidan sundet.

Såklart har också lokala akter en given plats i programmet. Exempelvis spelar hemmafavoriterna Prebens Pågar, på huvudscenen, lördagen, den 30 juli.
Fler släpp väntas alltså inom kort.

Till arkivet