Annons

Frans öppnar karnevalen

Frans är först ut på Landskronakarnevalen den 28 juli. Foto: Pressbild.

Frans är först ut på Landskronakarnevalen den 28 juli. Foto: Pressbild.

Frans Osifoh Jeppsson Wall, eller kort och gott Frans kickar igång årets karneval.

Annons
 

Frans och Sverige är direktkvalificerade till final i Eurovision Song Contest 2016 i och med Måns Zelmerlöws seger förra året. Frans tävlar i Stockholm 14 maj och intar därefter scenen på Rådhustorget den 28 juli med sin låt ”If I Were Sorry”.

– Vi känner oss otroligt stolta att Frans valt att komma till Landskrona i  sommar, säger Elin Grafström-Persson, artistbokare på Landskronakarnevalen.

– Konkurrensen är stenhård om de största artisterna. Förra året lyckades vi få hit det årets favorit, Hasse Andersson. I år har vi lyckats med att boka in 2016-års succé. Underbart.

”If I Were Sorry placerade sig som #1 på svenska Spotifylistan redan dagen efter release, en förstaplats som Frans haft stadigt grepp om ända sedan dess.  Dagen efter Melodifestivalfinalen streamades låten hela 679 917 gånger och har därmed slagit rekord i flest antal streams på Spotify under en dag i Sverige.

17-åringen från Ystad slog igenom redan som sjuåring med Who´s Da Man, en hyllningslåt till Zlatan Ibrahimovic inför fotbolls-VM 2006 i Tyskland.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser