Annons

Äntligen BoIS-premiär

BoIS tränare Agim Sopi ser fram emot lördagens premiär i söderettan då BoIS möter Oskarshamns AIK på bortaplan.

BoIS tränare Agim Sopi ser fram emot lördagens premiär i söderettan då BoIS möter Oskarshamns AIK på bortaplan.

Imorgon, lördag klockan 15.00, är det dags för säsongspremiär för BoIS som möter Oskarshamns AIK på bortaplan. BoIS tränare Agim Sopi är lika sugen som optimistisk inför matchen.
– Vi är i fas med allt och väl förberedda på detta. Det har vi varit ett par veckor, säger tränaren som nu laddar inför det sista träningspasset innan match.

Annons
 

Klockan 16.30 i eftermiddag kör BoIS a-trupp den sista träningen innan morgondagens premiär i division 1 södra. BoIS tränare Agim Sopi är dock redan ganska klar över vilka som är med från start imorgon.
– Under förutsättning att inget inträffar så kommer vi i stort sätt att köra med samma killar som startat tidigare, säger Agim Sopi.
– Jag lider dock med de som inte är med från start. Konkurrensen är stenhård och killarna har gjort en fantastisk försäsong. Men deras chans kommer.

Tränaren ser inte att det finns några direkta svagheter i truppen idag. Trots det skickar han ut ett varningens finger.
– Vi är ett bra lag och jag vet vad vi kan prestera. Vi har bara släppt in ett mål på de senaste sju matcherna och samtidigt har vi gjort ganska många mål framåt. Jag är därför mer orolig för att vi inte gör som vi planerat än att motståndarna ska vara bättre än oss. Sedan måste man ha den där lilla turen också, säger Agim Sopi och fortsätter.
– Träningsmatcherna är viktiga för spelet men nu gäller det även tre poäng. Det är viktigt att vi får en bra start.

Agim Sopi spikar inte truppen innan eftermiddagens träning men om inget oförutsett inträffar så startar BoIS med följande elva spelare imorgon.
Ismael Diawara – Mikael Dahlgren, Philip Andersson, Viktor Svensson, Oskar Sverrisson – Igor Arsenijevic, Måns Ekvall – Filip Pivkovski, Jonathan Levi, Alexander Tkacz – Erik Pärsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser