Succé för BK Landoras Vintercup

BK Landoras P02 slutade på en mycket välförtjänt fjärdeplats av totalt 29 lag i gruppen. Foto: Privat
BK Landoras P02 slutade på en mycket välförtjänt fjärdeplats av totalt 29 lag i gruppen. Foto: Privat
BK Landoras P02 slutade på en mycket välförtjänt fjärdeplats av totalt 29 lag i gruppen. Foto: Privat
BK Landoras P02 slutade på en mycket välförtjänt fjärdeplats av totalt 29 lag i gruppen.
Foto: Privat

Det var många som visade uppskattning till BK Landora för deras vintercup. I år har totalt 145 lag varit anmälda från hela Skåne och även lag från Halland har deltagit. Sedan första avspark i oktober förra året har 674 matcher spelats med sammanlagt 3776 mål. Och visst gick det bra för arrangörsklubbens ungdomar.

Resultatet för arrangerande BK Landoras del blev minst sagt utmärkt när Vintercupen avgjordes nyligen. Föreningens P02 slutade på en mycket välförtjänt fjärdeplats av totalt 29 lag i gruppen. P00 och P05 vann sina respektive B-finaler och P04 slutade på en hedrande tredjeplats i B-slutspelet.
– Årets cup har varit bättre än någonsin, befriad från värre incidenter och med nästan uteslutande nöjda och positiva gäster, säger Carl Nielsen som vari huvudansvarig för Vintercupen.
– Utöver våra vanliga lag har vi fått nya namnkunniga gäster och till och med Malmö FF hade med ett lag. I övrigt har klasserna, vilket kanske framförallt visades i P02-klassen, varit fyllda med nästan uteslutande lag från den yttersta Skåne-toppen. Totalt har över 670 matcher spelats och nästan varje helg har det spelats fotboll var du än befunnit dig i Skåne. Detta gör cupen unik och det är ett gott kvitto att föreningen lyckas med detta för fjärde året i rad.

Till arkivet