Iskallt vårtecken i Nyhamn

I måndags fylldes frysboxarna med glass på Dockside Glass.
I måndags fylldes frysboxarna med glass på Dockside Glass.
I måndags fylldes frysboxarna med glass på Dockside Glass.
I måndags fylldes frysboxarna med glass på Dockside Glass.

Ett av de säkraste tecknen på att våren är här för att stanna måste vara när glassäsongen startar. Och det gör den i helgen. Dockside Glass slår nämligen  upp portarna för sin andra säsong på Hamngatan 6 i Nyhamn och satsar på en riktig rivstart i samband med evenemanget Vår i Landskrona lördagen  den 16 april.
– Vi har glasspremiär den 16 april med flera nyheter på glassmenyn. Bland annat kommer vi kunna erbjuda milkshakes i alla våra olika glassmaker, berättar Linda Hartford som driver glassbaren tillsammans med sin man Peter Hartford.

Tillsammans driver paret även en modebutik på samma adress, turfiskebåtarna i hamnen och numera sköter man också uthyrningen av hamnplatser i småbåtshamnen.

Förutom glasspremiär kan man under lördagen passa på att gå ombord på en av  båtarna och träffa Kaptenen och hans besättning. I modebutiken utlovas fina erbjudanden.
– Vi är redo för att kicka igång säsongen på allvar och hoppas på strålande sol och många glassugna gäster. Det händer mycket kul i Landskrona denna dagen, så sväng gärna förbi för en glass eller två i hamnen, avslutar Linda Hartford.

Måndagen bjöd dessutom på ett riktigt "glassavär" över Hamngatan.
Måndagen bjöd dessutom på ett riktigt ”glassavär” över Hamngatan.
Till arkivet