Annons

Gratis parkering i centrum

Det bjuds på gratis parkering på taket, lördagen den 16 april.

Det bjuds på gratis parkering på taket, lördagen den 16 april.

De flesta genomskådade som tur var Landskrona Direkts förstaaprilskämt om parkering på Rådhustorget.  Istället kan alla bilister glädjas åt gratis parkering i samband med evenemanget Vår i Landskrona på lördag, den 16 april. Staden låter nämligen alla kommunala allmänna parkeringar i centrum vara avgiftsfria under dagen för evenemanget.

Annons
 

– Eftersom det är begränsade parkeringsmöjligheter på Kasernplan på grund av tivolit som tar större delen av ytan i anspråk, vill vi kunna erbjuda besökarna bra och smidiga alternativ, hälsar Tora Broberg, tf avdelningschef för stadsmiljöavdelningen vid teknik- och serviceförvaltningen.
– Genom att låta de kommunala p-platserna vara gratis hoppas vi kunna bidra till att stärka den positiva upplevelsen av evenemanget.

Den avgiftsfria parkeringen gäller alltså endast de allmänna kommunala p-platserna, men ett undantag råder. Paulssons Fastigheter som äger takparkeringen på Stora Norregatan kommer också att erbjuda gratis parkering under dagen för evenemanget, med totalt ett 70-tal platser.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser