Annons

FEL – April April

April April

April April

Det blir inget FEL idag. Istället har vi skojat till det tidigare under dagen. Ett flertal av er läsare genomskådade direkt att det där med parkering på Rådhustorget var ett aprilskämt även om det finns röster som förespråkar detta. Dessutom var det inte helt sanningsenligt att Orientexpressen var på stationen tidigare idag även om både redaktionen och Gunnar Eskilsson var på plats. Hans wi-fikyl var tråkigt nog ett aprilskämt, precis som att verket av Banksy skulle vara förstört. Sant är att det målats dit kaninöron på Che men att det skulle vara Banksy som sprayat dit den gamle revolutionären en gång i tiden är inte sant.
Avslutningsvis lyser ljuset från lyktstolpen på Ven fortfarande med sin frånvaro.

Med dessa ord önskar vi alla våra läsare en skön April April och en trevlig helg.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser