Påsk i gemenskap

Husfru Cecilia Persson Giribaldi och diakon Cheryl French var nöjda och glada efter "Påsk i gemenskap" på församlingshemmet. Foto: Privat.
Husfru Cecilia Persson Giribaldi och diakon Cheryl French var nöjda och glada efter "Påsk i gemenskap" på församlingshemmet. Foto: Privat.
Husfru Cecilia Persson Giribaldi och diakon Cheryl French var nöjda och glada efter "Påsk i gemenskap" på församlingshemmet. Foto: Privat.
Husfru Cecilia Persson Giribaldi och diakon Cheryl French var nöjda och glada efter ”Påsk i gemenskap” på församlingshemmet. Foto: Privat.

Under Annandag påsk kom ett åttiotal personer till församlingshemmet för att fira ”Påsk i gemenskap”.

Diakon Cheryl French och kyrkans husfru Cecilia Persson Giribaldi hade tillsammans med många frivilliga händer skapat en fin tillställning med en glad stämning och ett dignande påskbord. Kyrkans organist Dag Videke svarade för musikunderhållningen.

Landskrona församling har cirka 300 ideella/frivilliga personer som ställer upp vid olika tillfällen. Det gör att församlingen kan ha en rik och blomstrande verksamhet. Frivilliga ställer upp som bland annat besökare, sopplunchvärd, gudstjänstvärd, korist, musiker, medarbetare vid arrangemang och karnevalsmedarbetare med mera.

Många gäster och frivilliga hade sökt sig till Påsk i gemenskap på församlingshemmet. Till jul är det dags igen då det  blir Jul i gemenskap då man träffas för en stunds  andlig andakt följt av god mat.
Många gäster och frivilliga hade sökt sig till Påsk i gemenskap på församlingshemmet. Till jul är det dags igen då det blir Jul i gemenskap. Vid båda tillfällena träffas man för en stunds andlig andakt följt av god mat. Foto: Privat

 

Till arkivet