Annons

De ska leda Landskronagalan

Farah Erichsén kommer att leda Landskronagalan

Farah Erichsén kommer att leda Landskronagalan. Foto: Johan Björkkvist

En lokal medieprofil och en VM.-hjälte från 1994 ska leda årets upplaga av Landskronagalan.

Annons
 

Den 22 april är det nionde gången LISA – Landskronaidrottens Samorganisation arrangerar Landskronagalan. Årets upplaga är en milstolpe på flera sätt men kanske framförallt för att man har en helt ny organisation bakom galan. Sammansättningen av gruppen består främst av människor från LISA i samarbete med näringslivet.

Årets konferencierer är klara, det blir Farah Ericsén och Thomas Ravelli som kommer att guida gästerna genom kvällen.

Farah Ericsén är uppvuxen i Landskrona och jobbar som programledare i P3 och SVT.
Hon var programledare i Sveriges Radios Malmö-kanal Din Gata 100,6 mellan 2012 och 2014. 2014 debuterade hon som programledare i TV när hon ledde Sommarlov i SVT, detta gjorde hon även 2015.

Farah Ericsén ledde mellan hösten 2014 och våren 2015 ett eget program som hette P3 med Farah Erichsén. Sedan hösten 2015 leder hon Relationsradion i P3 med Oscar Zia och Jonatan Unge. Under Musikhjälpen 2015 så var Farah Erichsén Folkets ambassadör tillsammans med Oscar Zia.

Thomas Ravelli

Thomas Ravelli är en av Sveriges kändaste idrottsprofiler och har under 143 landskamper vaktat målet för Sveriges landslag. Han blev efter VM -94 en av våra folkäraste idrottshjältar efter sin makalösa insats. Han har även utkämpat många hårda duster på Landskrona IP mot storheter som Sonny Johansson och Claes Cronqvist.

Kvällens husband är det Landskronabaserade Funky Good Times. De kommer dels att köra sina egna versioner av partylåtar men även kompa en del av Landskronas bästa artister.

Insläpp för ätande gäster klockan 17.00.
Insläpp för läktargäster klockan 19.00

Biljetter säljes på Hvilans Kläder, Team Sportia och Datapryl.

Läs mer om galan på www.landskronagalan.com

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser