Annons

Nytt styre hos Liberalerna

Styrelse-Liberalerna

Lena Benediktsson (vice ordförande), Martin Hegardt, Tage Olsin, Torkild Strandberg (ordförande), Susan Cardell, Alf Erik Bondesson, Gunilla Tornhagen, Camilla Knobblock, Christian Andersson, Tony Pettersson och Ingvar Olsson. Saknas på bilden gör Jelena Dojcinovic och Erik Rantzow.

Liberalerna i Landskrona har haft årsmöte och valt ny styrelse.
– Vi är mitt uppe i ett internt förändringsarbete i Liberalerna i Landskrona. Därför är jag väldigt glad över att vi har lyckats få en bra mix av både erfarna och nyare politiker i vår styrelse. Flera av våra nya ledamöter startade i vår utbildning “Nyfiken på Politiken”. Idag har de förtroendeuppdrag i olika nämnder. Jag ser det som ett naturligt steg att de nu också blir en del av styrelsen och tar ansvar för vårt gemensamma förändringsarbete, säger Torkild Strandberg, ordförande i Liberalerna i Landskrona.

Annons
 

Dessa ska leda Liberalerna under 2016.

Ordinarie
Alf‐Erik Bondesson (omval)
Martin Hegardt (omval)
Gunilla Thornhagen (omval)
Jelena Dojcinovic (omval, tidigare ersättare)
Tage Olsin (omval, tidigare ersättare)
Erik Rantzow (omval, tidigare ersättare)
Susann Cardell (nyval)
 
Ersättare
Ingvar Olsson (omval)
Camilla Knobblock (nyval)
Tony Petersson (nyval)
Christian Andersson (nyval)

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser