Annons

Påskstök och vårkalas på museet

pask_museet

Med pyssel, musik och lek i massor välkomnar Landskrona museum på söndag till sitt  årliga påskstök. Mellan kl. 12-16 söndagen den 20 mars sjuder museet av aktiviteter.

Annons
 

I filmsalen dukas det upp för saft- och bullkalas med roliga lekar för hela familjen och kl. 14.30 bjuds det på skönsång från kören Aquarello i café Nell Walden. I lekutställningen Trädgårdslandet byts vinterskruden mot vårskrud och museets trädgårdsmästare kommer att visa hur man gör vårinspirerat pyssel.

Med anledning av den kommande vårdagjämningen visas en liten miniutställning om traditioner och skrock kring denna dag. Naturligtvis är även Landskrona syförening af 1871 på plats med fantastiskt handarbetslotteri.

Den som är pysselsugen kan tillverka dekorationer i pärlplatta, fina påskkort eller traditionellt Rönnebergaris i Ateljé Nell. Missa inte ryttarlekarna med Landskrona ridklubb på Kasernplan kl. 14.00 – det blir en spännande kamp om titeln ”årets kattakung”! 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser