Annons

Dags att söka feriepraktik

Ett glatt gäng feriepraktikanter som ifjol byggde upp äventyrsparken till karnevalen.

Ett glatt gäng feriepraktikanter som ifjol byggde upp äventyrsparken till karnevalen.

Nu Landskrona stad öppnat upp för ungdomar mellan 16-18 år att söka feriepraktik. För många är feriepraktiken det första steget in på arbetsmarknaden och en värdefull erfarenhet.
–  Feriepraktiken kan innehålla alla möjliga arbetsuppgifter inom antingen Landskrona stad eller i andra verksamheter. Till exempel kan man få göra sin feriepraktik på förskola och fritidshem, vaktmästeri, äldreomsorg eller i föreningar, säger Hamdi Goxhuli, en av samordnarna för feriepraktiken i Landskrona stad.

Annons
 

Personer som är födda 1998-2000 och folkbokförda i Landskrona kan söka. Ansökningsperioden är från den 10 mars till den 10 april. Feriepraktikanten arbetar 6 timmar om dagen i 3 veckor, totalt 90 timmar.
– Feriepraktiken är indelad i tre perioder som pågår i respektive tre veckor under sommaren. Precis som när man söker andra arbete i Landskrona stad så skickar man in sin ansökan via Offentliga jobb, säger Lotta Andersson som också arbetar med feriepraktik i Landskrona stad.

För den som vill söka feriepraktik finns det information på Landskrona stads hemsida: www.landskrona.se/feriepraktik.aspx

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser