Annons

Rutinerat nyförvärv till Asmundtorp

Tidigare BBK-spelaren den nu 33-årige Inatimi ”Timmi”  Biotonye kommer i år att spela för Asmundtorps IF.

Tidigare BBK-spelaren den nu 33-årige Inatimi ”Timmi” Biotonye kommer i år att spela för Asmundtorps IF.

I veckan bestämde sig 33-årige Inatimi ” Timmi”  Biotonye som närmast kommer från IFK Hässleholm för att spela med Asmundtorps IF.

Annons
 

Mickael Stenberg assisterande tränare är väldigt glad att den offensive spelaren väljer att spela i Asmundtorp den kommande säsongen.
– Ja det är en drömvärvning för oss. Framförallt så får vi in en kille med rutin och erfarenhet. Sedan är han ju givetvis en riktigt bra fotbollsspelare.

Frågan är då varför valet föll på Asmundtorps IF?
– Jag känner en handfull spelare här sedan tidigare också bor jag i Landskrona med min familj. Jag har pendlat till Hässleholm i två år och vi har tvillingar där hemma på 1,5 år. Jag tänkte faktiskt att jag göra ett uppehåll från fotbollen för att spendera lite mer tid med min familj, men min sambo pushade mig att välja en klubb lite närmare Landskrona och det är jag väldigt tacksam för. Jag har ju spelat här tidigare och jag vet att det är en välskött förening.

Vad får man när man har dig med i laget?
– Man får en vinnarskalle som alltid ger 100%. Jag hatar verkligen att förlora. Sedan är jag en ledande spelare, ett föredöme på och sidan av planen. När det är match/träning så är jag alltid väldigt fokuserad på min uppgift.

– Klubben kan lägga över pressen på mig det har jag inga problem med, allt för att hjälpa de yngre killarna i laget att prestera.

Har du något motto du du lever efter?
– En dag i taget!

Avslutningsvis hur många mål gör du i år?
– Jag ska göra så många jag kan!

Inatimi Biotonye
Ålder 33år
Position: Forward/Mittfältare
Tidigare klubbar: IFK Hässleholm, BBK, Lyngby (Danmark), AIF, Häljarp
Förebilder: Henry, Romario

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser