Årsmöte hos Friluftsfrämjandet

Ett gäng glada årsmötesdeltagare samlade utanför Scoutboet Foto: Jan-Erik Mattsson
Ett gäng glada årsmötesdeltagare samlade utanför Scoutboet Foto: Jan-Erik Mattsson
Ett gäng glada årsmötesdeltagare samlade utanför Scoutboet Foto: Jan-Erik Mattsson
Ett gäng glada årsmötesdeltagare samlade utanför Scoutboet.
Foto: Jan-Erik Mattsson

Friluftsfrämjandet i Landskrona avhöll i söndags sitt årsmöte i Scoutboet i koloniområdet kring Citadellet under ordförandeskap av Elisabeth Andersen. Hon fick mötets fortsatta förtroende som ordförande även kommande verksamhetsår. Ur verksamhetsberättelsen för det gångna året kan konstateras, dels en positiv utveckling i Ur- och Skurverksamheten, dels ett större antal deltagare när det gäller avdelningens FriVux-vandringar och cykelturer. En trend som förhoppningsvis håller i sig, rapporterar Jan-Erik Mattsson.

Till arkivet