Annons

Innerlig Måndotter på teatercaféet

Lena Måndotter. Foto: Thomas Frantzén

Lena Måndotter. Foto: Thomas Frantzén

Vid Lördagscafé Deluxe bjuds Landskronaborna denna vecka på en lunchkonsert av sångerskan Lena Måndotter från Malmö.

Annons
 

– Inför den kommande konsertpremiären av ”Vara mig nära” på Palladium i Malmö i april bjuder vi på några musikaliska smakprov på Landskrona Teater på lördag, säger  Lena Måndotter som tar med sig Pierre Engström (gitarr), Åsa Gjerstad (cello/sång) samt Ronnie Hall (gitarr/munspel/sång) till spelningen på teatercaféet.

Lena Måndotter som erhållit bland annat Malmö stads kulturstipendium har genom åren fått mängder av pressrosor. Hennes tolkningar av Leonard Cohen, Emmylou Harris, Laurie Anderson, Patti Smith och nu senast en serie cd-singlar med tolkningar av Vladimir Vysotskij har rönt uppmärksamhet och uppskattning.

Lena Måndotter med band står på scen lördagen den 5 mars klockan 12.30.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser