Pekka och Patric mot Falcons

Vi noterar att två innebandyprofiler från Landskrona imorgon kan leda Malmö FBC till serieseger i herrarnas div 1 Södra Götaland.

Imorgon kan tränare Patric Johansson ivrigt påhejad av sportchef Petri Manu få vara med om säsongens 33:e förlustfria match i rad. I Baltiska Hallen, Malmö tar deras klubb Malmö FBC emot ingen mindre än SST NET Landskrona.
– Det är klart att det känns lite speciellt när man träffar på flera av spelarna innan match. Men när väl domaren blåst till spel är det tre poäng till oss som gäller, säger Petri Manu som samtidigt passar på att hylla sin tränare.
– Det här är Patrics verk. Han har fått ihop gruppen riktigt bra. Vi har faktiskt inte förlorat en match sedan den 7 mars ifjol.
Ord som kan var tändvätska för Falcons som ännu inte är klara för division 1 spel till nästa säsong.

Malmö FBC har en mäktig svit på hela 32 obesegrade matcher (målskillnad 241-97) under säsongen 2015/2016, varav 30 vinster och två oavgjorda.
– Vi har idag sju poäng upp på tvåan. Skulle vi säkra seriesegern så får firandet anstå. Först är det nämligen kvalspel som gäller. Ettan möter fyran i serien, avslutar Petri Manu.

Till arkivet