Annons

Tages öppnar under våren

Än så länge ser det dött ut utanför Tages. Men den bilden lär förändras då nattklubben slår upp portarna med nya ägare under våren.

Än så länge ser det dött ut utanför Tages. Men den bilden lär förändras då nattklubben slår upp portarna med nya ägare under våren.

Snart har Landskrona en nattklubb igen. Det är Tages som slår upp portarna under våren. Anton Musumeci, som ska driva nattklubben, hoppas att alla tillstånd är klara i april så att han kan öppna i slutet av samma månad.

Annons
 

– Det är bara tre saker som vi väntar på. Det första är ett brandlarm som ska installeras och det andra är att lokalerna ska besiktigas den 3 mars. Det tredje vi väntar på är alkoholtillståndet och det hoppas vi få i början av april. Därefter ska vi bara ställa i ordning allt innan vi öppnar, säger Anton Musumeci som idag driver ett kafé i Göteborg.

Inriktningen på Tages kommer till en början att vara densamma som tidigare. Men den nya ägaren saknar inte idéer.
– Vi kommer först att köra nattklubb med DJ:s på helgerna. Men det kommer säkert att bli en och annan livespelning längre fram. Finns sedan underlag så är det inte omöjligt att vi kör någon eller några temadagar i veckorna. Det får framtiden utvisa.

Att Anton Musumeci hamnade i Landskrona är en slump enligt honom själv.
– Det kan man säga. Det är vänner till mig som köpt fastigheten och då frågade de om jag ville dra igång en nattklubb. Och på den vägen är det.

Någon erfarenhet av nattlivet i Landskrona har inte Anton Musumeci men det är inget han räds.
– Jag har varit i Landskrona ett par gånger tidigare men aldrig varit ute på kvällen. Men det är något som jag kommer att lära mig, avslutar han och skrattar.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser