StåUpp Landskrona med Oslipat på teatern

Humorklubben Oslipat bjuder på torsdagen på bland andra Johanna Wagrell och Ola Söderholm på Teaterrestaurangen.
Humorklubben Oslipat bjuder på torsdagen på bland andra Johanna Wagrell och Ola Söderholm på Teaterrestaurangen.

Höstens succé fortsätter. Humorklubben Oslipat återvänder till Landskrona teater med mer rolig, nytänkande och stundtals obekväm stand-up under våren. Det första tillfället är redan imorgon, den 18 februari och gästar gör Ola Söderholm, Johanna Wagrell och Henrik Mattisson.

Ola Söderholm slog igenom i Tankesmedjan i P3 och hörs numera i podden Lilla Drevet. Johanna Wagrell vann en välförtjänt förstaplacering i Queen of Comedy-tävlingen 2014 och Henrik Mattisson är uppstickaren med en oförställd humorstil.

På tur står sedan Messiah Hallberg, Nathalie Cécile och helsingborgskomikern Carl Stanley på scen den 17 mars.
–  Det blir en kväll av cynisk humor, mjuk sarkasm och hög energi. Hallberg har synts i bland annat Roast på Berns och Stanley har gjort succé på Youtube såväl som standupscenen. Cécile skämtar med mjuk sarkasm som korresponderar med alla som innerst inne misstänker att de är lite smartare än folk i allmänhet, hälsar Landskrona stads teaterkonsult Håkan Persson.

Humorvåren avslutas med en än så länge hemlig föreställning den 14 april.

StåUpp Landskrona äger rum i teatercaféet på Landskrona teater. Dörrarna öppnar kl. 19.00 och showen börjar kl. 20.00.

Humorklubben Oslipat bjuder på torsdagen på bland andra Johanna Wagrell och Ola Söderholm på Teaterrestaurangen.
Humorklubben Oslipat bjuder på torsdagen på bland andra Johanna Wagrell och Ola Söderholm på Teaterrestaurangen.

Biljetter via Tickster eller i dörren.

Till arkivet