Annons

BoIS förlorade mot Lunds BK

Nyförvärvet Saber Azizi såg pigg ut i första halvleken när BoIS mötte Lunds BK i årets andra träningsmatch.

Nyförvärvet Saber Azizi såg pigg ut i första halvleken när BoIS mötte Lunds BK i årets andra träningsmatch.

Drygt 100 åskådare tog sig till IP i lördags för att se BoIS ta emot Lunds BK. Några muntrare miner blev det dock inte. Matchen slutade 0-2 till gästerna.

Annons
 

BoIS började bäst och hade några skapliga lägen i första halvlek men något mål blev det inte. I andra halvlek jämnade spelet ut sig och Lunds BK kunde göra 1-0 efter att ha träffat viket två gånger. Med tio minuter kvar av matchen gjorde gästerna 2-0 och med facit i handen var inte resultatet orättvist.

Under veckans träningar har laget fokuserat på djupledsspelet.
– Jag tycker inte jag såg så mycket av det i dag. Vi måste ta det där skitiga jobbet utan boll. Det är möjligt att spelarna är lite tunga i benen efter en hård vecka. Annars hade vi mycket boll och kom fram och skapade en del chanser, om inte helchanser så åtminstone halvchanser. Men vi måste vara mer hungriga där framme, säger tränare Agim Sopi på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser