Aktivitetsmässa i Idrottshallen

Den 24 februari visar ett flertal av stadens föreningar upp sig och sina verksamheter i Idrottshallen då Hyresgästföreningen arrangerar en aktivitetsmässa tillsammans med Landskrona stad.
Den 24 februari visar ett flertal av stadens föreningar upp sig och sina verksamheter i Idrottshallen då Hyresgästföreningen arrangerar en aktivitetsmässa tillsammans med Landskrona stad.

Onsdagen den 24 februari ordnar Hyresgästföreningen norra Skåne och Landskrona stad en aktivitetsmässa för stadens föreningar i Idrottshallen. Alla åldrar hälsas välkomna att under tre timmar prova på vad föreningarna har att erbjuda, allt från sumobrottning till bordtennis finns att prova. Teman för mässan är kunskap, hälsa, sport, hemmet och trygghet.

Bland deltagarna finns BKT Scania, Landskrona Ski Club, Försvarsutbildarna, Rädda Barnen, LA West Coast Linedancers, LAB, Cityidrott och många fler.
–  Ett 30-tal föreningar finns på plats för att visa upp sin verksamhet och låter besökarna testa en del aktiviteter. Utöver sumobrottning och bordtennis kan besökarna exempelvis prova tyngdlyftning, taekwondo, fotboll och annat smått och gott, hälsar Helena Rasmusson, verksamhetsutvecklare för Hyresgästföreningen norra Skåne.

Arrangemanget går av stapeln klockan 16-19.

Till arkivet