Johnny Lundberg till Wormo

Johnny Lundberg kommer förmodligen att bli den mest meriterade spelaren i division 3 2016 då han kommer att spela för IK Wormo.
Johnny Lundberg kommer förmodligen att bli den mest meriterade spelaren i division 3 2016 då han kommer att spela för IK Wormo.
Johnny Lundberg kommer förmodligen att bli den mest meriterade spelaren i division 3 2016 då han kommer att spela för IK Wormo.
Johnny Lundberg kommer förmodligen att bli den mest meriterade spelaren i division 3 2016 då han kommer att spela för IK Wormo.

Tidigare i veckan skrev vi om Wormos nyförvärv Robin Hofsö och på onsdagen blev det klart med ännu en rejäl förstärkning. Det är ryktenas man, Johnny Lundberg som kommer att vara motorn i försvaret i klubben som i år gör sin första säsong i division 3.

– Hans meriter talar för sig själv. Tre säsonger i FC Nordsjälland där han var riktigt bra. Utöver det har han mängder med rutin från allsvenskan. Han är en stor och stark med ett bra tillslag, en ledare. Han kommer bli hur nyttig som helst. Förhoppningsvis kan han bidra med en del mål på fasta. Likt sin bror ställer han höga krav på sig själv och sin omgivning vilket kan lyfta hela truppen så det känns mycket bra, säger Wormos tränare Jonas Lindh till sajten Aldrig Fullsatt.

Till arkivet