Hofsö till Wormo

Wormo har fått en rejäl förstärkning inför spel i division 3 då Robin Hofsö skrivit på för klubben.
Wormo har fått en rejäl förstärkning inför spel i division 3 då Robin Hofsö skrivit på för klubben.
Wormo har fått en rejäl förstärkning inför spel i division 3 då Robin Hofsö skrivit på för klubben.
Wormo har fått en rejäl förstärkning inför spel i division 3 då Robin Hofsö skrivit på för klubben. Foto: Privat.

Efter att IK Wormo tagit steget upp i division 3 har laget varit tvungen att se över sin trupp och nu står det klart att en vass förstärkning är på plats. Det är före detta BoISaren, anfallaren Robin Hofsö som skrivit på för klubben. Sedan tidigare har även Ylber Bajrami, närmast från Besa, skrivit på för Wormo. Det ryktas även att backresen Johnny Lundberg, som för övrigt är halvbror med Robin Hofsö, kan vara på gång att skriva på för division 3-klubben.

Till arkivet