Annons

Viva Mexico med Sven Pettersson

Sven Pettersson i Mexico

Sven Pettersson i Mexico

Under ett halvtimmes långt inslag tar Sven Pettersson med oss på en rundtur i Mexico. Det hela tar sin början i Mexico City och vidare hela vägen till Palenque och tillbaka. Utöver tjusiga vyer och inblickar i olika kulturer springer Sven på Stellan Danielsson som den minnesgode BoISaren säkert sett spela på IP under hans tid i Örgryte. Mer okänt är kanske att Stellan blev proffs i Mexico och där lärde känna backen Jesus del Muro. Vi får träffa Jesus som berättar en del om öppningsmatchen mot Sverige i VM 1958 där han än idag har starka minnen av den vajande majskolven, Nacka Skoglund och påminns om resultatet, 3-0 till Sverige.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser