Annons

Nu är Kulturförskolan Plantan invigd

En fanfar för Plantan.

En fanfar för Plantan.
Foto: Privat

I november välkomnades de första barnen till Landskronas nyaste förskola. Nu är förskolan högtidligt invigd.

Annons
 

Kulturförskolan Plantan, i Nyvångsområdet, invigdes nyligen med tal och symbolisk plantering av en planta som vattnades med fantasi, kreativitet och lust av fullmäktiges ordförande Gunlög Stenfelt. Personal från andra enheter, politiker och övriga inbjudna fick även lyssna till fanfar av personalen, sång av förskolebarn och kunde sedan mingla runt och se sig omkring i lokalerna..

På Kulturförskolan Plantan möts barnen av pedagoger med specialkompetens inom sång och musik, drama och dans samt bild och berättande. De nyrenoverade lokalerna med bland annat scen och ateljé, erbjuder många möjligheter till ett kreativt och lustfyllt lärande.
–  Vi är väldigt glada över vår förskola med kulturprofil, något som efterfrågats av föräldrar. Man kan följa vad som händer på förskolan på vår Facebooksida, tipsar Karin Sahlin, förskolechef.

Läs mer:
På Plantan gror framtidens kulturliv

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser