Annons

“Önske-målen” kommer på plats

Handskrivna brev från barn är grejen. Det brev som några elever i årskurs 3 på Tusenskönan författade till ”Bosse” på kommunen om utemiljön på skolans fritidshem har gett resultat.

I dagarna står deras nya fotbollsmål klara och eleverna är inbjudna till Parkenheten på studiebesök och för inspektion och godkännande. Eleverna Haris, Rami och Abdurrahim i årskurs 3 på Tusenskönan skrev i november ett brev till teknik och servicenämndens ordförande, Bo ”Bosse” Lundgren (L) med synpunkter på skolans utomhusmiljö och önskade då bland annat större fotbollsmål. På fredag är trion tillsammans med sina klasskamrater inbjudna till Landskrona stads parkenhet för inspektion av målen.
– Det känns lite nervöst, säger Anneli Erson, chef för Parkenheten.
– Vi har byggt och svetsat målen själva, men barnens godkännande kvarstår ju trots allt.

Annons
 

– Det känns jätteroligt att vi kunnat hjälpa till att genomföra deras önskemål. Jag hoppas verkligen att det blir till elevernas belåtenhet och att det snart blir vår så de kan utnyttja dem. Jag tycker det skall bli riktigt trevligt att få träffa dem igen, avslutar Bo Lundgren.

En kommentar till "“Önske-målen” kommer på plats"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Målen godkändes

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser