Annons
Måndagen den 25:e oktober
Dagens namn: Amanda, Rasmus

Spelbar is inom fem dagar

Isen i ishallen har stundtals varit undermålig.

Isen i ishallen har stundtals varit undermålig.

I samband med helgens hockeymatch mellan Lejonet och Frosta var det åter problem med isen i Landskrona ishall. Något som fick hemmaklubben att ryta ifrån.

Annons
 

Det var lagom till jullovet som en av ishallens två kylkompressorer gick sönder. Något som påverkade verksamheten för stans hockeyklubb som tvingades ställa in flera träningspass för klubbens ungdomar. Nu ska kompressorn vara lagad men fortfarande kvarstår problemen med tunn is i hallen. Något som gjorde att söndagens seriematch blev en dryg timme försenad.
– Ohållbart, ansåg man från Lejonet som idag får medhåll från fritidsförvaltningen.

Lejonet gör rätt som ryter ifrån

– Lejonet gör rätt som ryter ifrån, säger Tom Sörensson verksamhetsutvecklare på fritids- och kulturförvaltningen som får hjälp av avdelningschef Almir Hodzic att reda ut problemet.
Tyvärr, efter våra tekniska problem med kompressorn, har följden också blivit en för tunn is, som måste byggas upp på nytt. Det innebär att vi får göra en stor del av det arbetet som vi normalt gör inför säsongspremiären. Vi gör allt vad vi kan för att få till en bra is igen, men processen kan inte påskyndas, eftersom isen då riskerar att spricka. Just nu bedömer vi att isen kan användas för ordinarie verksamhet och att, vi ska kunna erbjuda en bra is inom fem dagar, säger han.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser