Annons

OnsdagsAkademin 10-årsjubilerar

För tio år sedan tog Benny Jönsson initiativ till Frimurarlogen Facklans Onsdagsakademi där det bjuds på olika typer av föredrag.

För tio år sedan tog Benny Jönsson initiativ till frimurarlogen Facklans onsdagsakademi där det bjuds på olika typer av föredrag.

 OnsdagsAkademin hos frimurarlogen Facklan  10-årsjubilerar med fullspäckat program.

Annons
 

Årets jubileumsprogram erbjuder en blandning av olika intressen och aktiviteter som aktuella stadsbyggnadsprojekt i Landskrona, heraldik och vapensköldar, provsmakning av champagne och festdrycker, vårutflykt ”i det blå”, forskning och framsteg, golftävling och skånsk gåsamiddag.
– OnsdagsAkademin i frimurarsamhället Landskrona tillvaratar sedan 10 år tillbaka enskilda medlemmars erfarenhet och kompetens för att bidra med ny intressant kunskap till övriga medlemmar, trivsam gemenskap på dagtid med intellektuella tankeutbyten, berättar initiativtagaren Benny Jönsson som fortfarande är spindeln i nätet när programmet ska sys ihop.

OnsdagsAkademin håller sina sammankomster i akademiform, det vill säga  som föreläsningar eller som informella ”egoföredrag” med efterföljande frågestund.

Årets första föreläsning blir den 2 mars då planchefen och tf stadsarkitekt Johan Nilsson skall berätta om planerna för att förverkliga stadens strävan att vara en plats där det ska vara bra att både bo och verka under rubriken ”Landskrona på väg”.      

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser