Annons
Fredagen den 21:e januari
1.3°C 10.1m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Den blå boken sjösätts till toner av Sture och Emelie

Sture Allén den yngre. Foto: Privat.

Sture Allén den yngre.
Foto: Privat.

Lördagen den 30 januari bjuder Thomas H Johnsson och Jonas Bergh in till en heldag i fotografins och litteraturens tecken på restaurang Speakers Corner.

Annons
 

Även om Thomas H Johnsson och Jonas Berghs tredje bok i bluesserien kom ut lagom till julhandeln är det nu dags för den officiella bokreleasen. Med start klockan 13.30 lördagen den 30 januari och en bra bit in på kvällen blir det signering, bildspel, uppläsning samt livemusik med Emelie Aura och Sture Allén d.y.

Upphovsmännen, till ”en sista blues från Landskrona”, Thomas H Johnsson och Jonas Bergh kommer att vara närvarande och på plats för boksignering under hela dagen och kvällen. Sture Allén den yngre, en av frontfigurerna i kultbandet Svenska Akademien, kommer att uppträda med ett specialskrivet arrangemang i två delar, och även landskronamusikern Emelie Aura kommer att bjuda på ett bra och personligt liveframträdande. Till det tillkommer uppläsning av Jonas Bergh och bildspel av Thomas H Johnsson. Programpunkterna avlöser varandra under hela dagen och en bra bit in på kvällen. Arrangemanget har fri entré.

Läs mer:
Bluesen inne på sista versen

 Emelie Aura.

Emelie Aura.
Foto: Jonas Westring.

En kommentar till "Den blå boken sjösätts till toner av Sture och Emelie"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Släppfesten

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser