Testspelare i BoIS visar upp sig i internmatch

2012 lämnade Alexander Zaim Landskrona BoIS för spel i Norge. Förra säsongen spelade han dock med BoIS konkurrent Eskilsminne. Men i morgon torsdag, är han tillbaka i BoIS för att visa upp vad han går för. Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
2012 lämnade Alexander Zaim Landskrona BoIS för spel i Norge. Förra säsongen spelade han dock med BoIS konkurrent Eskilsminne. Men i morgon torsdag, är han tillbaka i BoIS för att visa upp vad han går för. Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
2012 lämnade Alexander Zaim Landskrona BoIS för spel i Norge. Förra säsongen spelade han dock med BoIS konkurrent Eskilsminne. Men i morgon torsdag, är han tillbaka i BoIS för att visa upp vad han går för. Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
2012 lämnade Alexander Zaim Landskrona BoIS för spel i Norge. Förra säsongen spelade han dock med BoIS konkurrent Eskilsminne. Men i morgon torsdag, är han tillbaka i BoIS för att visa upp vad han går för. Foto: ULF BJARKE, Foto261.se

I måndags drog träningen för Landskrona BoIS a-trupp igång. En del nya spelare var på plats för att visa upp sig medans andra saknades. På lördag spelas en internmatch för att se vad de som provtränar går för.

Årets första träningspass för BoIS hölls i Asmundtorp i måndags. På plats för att testa med laget fanns målvakten Ismael Diawara samt Edin Besic från Tågarp, Granit Sherif, FC Rosengård samt Robin Kacaniklic från Eskilsminne.
– Och idag kom innerbacken Daniel Björnberg från Eskilsminne och visar upp sig och imorgon kommer bekantingen och ex-BoISaren Alexander Zaim, säger BoIS assisterande tränare Billy Magnusson.

Idag består truppen av 17 spelare men någon eller några till är aktuella. Huvudtränaren Agim Sopi vill ha 22 spelare i sin trupp.
– Det har han sagt från dag ett. Men vi får se hur det blir med det. Det kan bli så att de sista platserna fylls ut med spelare ur ungdomstruppen, säger Billy Magnusson.
– Prio ett just nu är en målvakt.  Detta eftersom såväl Jonas Sandqvist som Kevin Alin slutat. Men Ismael Diawara testas denna vecka och nästa vecka kommer en annan målvakt hit. Vem det är får jag dock inte säga.

Samtliga som provtränar nu kommer få chansen att visa upp sig ordentligt.
– På lördag strax efter klockan 10 kommer vi att ha en internmatch på Idrottsplatsens konstgräsplan. Därefter kommer vi att utvärdera vad vi sett på träningarna och i matchen, säger tränaren.

Följande spelare har i skrivande stund a-kontrakt med BoIS:
Amr Kaddoura, Viktor Svensson, Mikael Dahlgren, Oskar Sverrisson, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Måns Ekvall, Filip Pivkovski, Erik Pärsson, Saber Azizi, Igor Arsenijevic, Jonathan Levi, Fredrik Gunnarsson, Dennis Olofsson, Rasmus Alm, Philip Ljung och Admir Aganovic.

Till arkivet