Paulsson köper fastighet på gågatan

Vi noterar att Paulssons Fastigheter förvärvar en kommersiell fastighet i centrala Landskrona.

Paulssons har ingått avtal med Scanbygg i Ystad AB om förvärv en kommersiell fastighet i Landskrona. Förvärvet genomförs som en bolagsaffär med tillträde den 22 december, 2015.
Fastigheten är centralt belägen på gågatan (Järnvägsgatan) och inrymmer verksamheterna Lindex, KappAhl, Team Sportia, restaurangen China Palace, Ekologgruppen, Aktsam Vård och Omsorg, gymmet CrossFit samt en större parkeringsplats på andra plan, vilken är öppen för allmänheten att nyttja.
– Vi är optimistiska till Landskronas utveckling. Staden har stor potential och det känns positivt för Paulssons att, som seriös och långsiktig fastighetsägare, finnas på plats i Landskrona. Genom att vi byggde nya Biograf Maxim i fjor markerade vi att vi menar allvar med vad vi säger, understryker Peter Billquist, Paulssons-koncernens VD.
– Vi är redan den största privata fastighetsägaren i Landskrona med närmare 800 lägenheter och kommersiella lokaler. Med förvärvet av denna fastigheten blir vi en ännu starkare aktör och ännu mer delaktig i stadens spännande utveckling.

Paulssons är en koncern som äger, bygger och förvaltar fastigheter i Öresundsregionen. Vi äger för närvarande ett hundratal fastigheter i främst Landskrona och Lund men även i Hjärup och Löddeköpinge.

Till arkivet