Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.1°C 14m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Nyårskonsert på teatern

Det vankas nyårskonsert med Torsten Östergrens Wienerensemble. Solister: Annika Fransson, sopran, Johan Wirell, tenor samt Niclas Nyman, accordeon. Foto: Torsten Östergren.

Det vankas nyårskonsert med Torsten Östergrens Wienerensemble. Solister: Annika Fransson, sopran, Johan Wirell, tenor samt Niclas Nyman, accordeon.
Foto: Torsten Östergren.

Torsten Östergrens Wienerensemble med solister gör en turné med sju nyårskonserter i Skåne och Halland. Premiären äger rum den 30 december i Helsingborg och på själva nyårsafton, torsdagen den 31 december, är det dags för Landskrona.

Annons
 

Wienerensemblen består av åtta musiker och har under åren haft engagemang på bland annat Folkets Park i Malmö, Liseberg i Göteborg, Tivoli i Köpenhamn, Grand Hotel i Lund, Skansen i Stockholm, Hotel Rosen i Wien och har även medverkat i flera radio- och tv-konserter.

– Ensemblen kommer att framföra musik och sång från operetter, operor och musikaler – musik bland annat från Wien, Storbritannien och Italien – i en stämningsfull och festlig mix, nyårsafton till ära, säger
Cecilia Kraitiss från arrangerande Landskrona Kammarmusikförening.

Konserten ges på Landskrona teater på nyårsafton klockan 15-17.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser