Annons

Nobelfest på Emaljgatan

Projektgruppen och konferencier samt volontärerna från utbildningen Eventkoordinator vid Yrkeshögskolan i Landskrona: Rebecka Nilsson, Ebba Rydell, Emma Andersson, Sara Nilsson, Lina Härle och My Skoog fixade en lokal Nobelfest. Foto: Michael Glawe.

Projektgruppen och konferencier samt volontärerna från utbildningen Eventkoordinator vid Yrkeshögskolan i Landskrona: Rebecka Nilsson, Ebba Rydell, Emma Andersson, Sara Nilsson, Lina Härle och My Skoog fixade en lokal Nobelfest.
Foto: Michael Glawe.

Ska man som festfixare testa sina vingar så varför inte göra det ordentligt. På självaste Nobeldagen bjöds det därför in till en rejäl fest på Emaljgatan.

Annons
 

Med anledning av Nobeldagen var Landskronas vuxenutbildningar SFI, Särvux, Vårdutbildningen samt Gruv/Gy bjöds den 10 december inbjudna till en Nobelfest som arrangerades av eventkoordinatorelever från Yrkeshögskolan i Landskrona.

– Det har varit fantastiskt att träffa alla elever och lärare och vi har fått så otroligt mycket positiva kommentarer. Vi känner oss verkligen stolta och nöjda över ha fått förtroendet att skapa denna dag som vårt första egna event i vår utbildning,  hälsar Rebecka Nilsson, projektledare.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser