Annons

Mittfältare klar för BoIS

När Landskrona BoIS den 1 december kontrakterade Agim Sopi som ny huvudtränare fanns endast en handfull spelare i truppen. Nu börjar det så smått fyllas på. I går skrev 19-årige
Jonathan Levi på ett tvåårskontrakt med klubben.

Den offensive innermittfältaren kommer närmast från tre år i Eskilsminne. Han lånades en del av säsongen ut till HIF Akademi men när Martin Pringle blev tränare för Eskils tog han tillbaka honom.
– Jag är jätteglad över att nu få spela i BoIS. Jag är ju uppväxt i kommunen, nämligen i Glumslöv. Jag fick direkt en bra känsla när jag tränade med BoIS, där tränaren uttryckligen sa att han ville ha mig i klubben. Det är sådant snack som är lockande och nu hoppas jag verkligen att kunna prestera och bli en kugge offensivt på BoIS innermittfält, säger Jonathan Levi.

Annons
 

I BoIS ser man Jonathan Levi som ett starkt nyförvärv och en spelare som man tror kan utvecklas ännu mer i den här omgivningen, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser