Annons

Oluf Brock – en landskronitisk julsaga i repris

På torsdag och fredag ger Öresundsteatern och Brukarensemblen Oluf Brock - en landskronitisk julsaga. Foto: Öresundsteatern

På torsdag och fredag ger Öresundsteatern och Brukarensemblen Oluf Brock – en landskronitisk julsaga.
Foto: Öresundsteatern

Vill man komma i julstämning ska man komma till Landskrona teater på torsdag eller fredag kl 19.00. Då ger Öresundsteatern och Brukarensemblen åter sin succé från förra året Oluf Brock – en landskronitisk julsaga.

Annons
 

Öresundsteaterns version är baserad på Charles Dickens världsberömda berättelse om Ebenezer Scrooge som hemsöks av tre andar på julaftonsnatten. Men i stället för England och Scooge handlar historien om den snåle och elake spannmålshandlaren Oluf Brock som faktiskt levde i Landskrona i mitten av sjuttonhundratalet.
– Historien som Dickens skrev om girighet i ett fattigt England på 1800-talet är rykande aktuell i dag, säger Anders Kungsman, som regisserar föreställningen.

Han lovar att har man inte kommit i julstämning ännu kommer man garanterat att ha gjort det efter att ha sett föreställningen.
– Föreställningen har ett tydligt julbudskap. Att man ska dela med sig, inte bara av det materiella utan också vara generösa och kärleksfulla mot varandra.

Föreställningen är cirka en timme lång och det är julig servering av dagliga verksamhetens cafégrupp från kl 18.00.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser