Annons

Borstahusdagen Vinter – En fullspäckad söndag

På söndag den 13 december är det dags för vintervarianten av Borstahusdagen. Och precis som på sommarens Borstahusdag avlöser evenemangen varandra.
– Borstahusdagen Vinter är en mindre variant av den stora Borstahusdagen som vi varje år arrangerar sista lördagen i juni. Vi tycker att det är viktigt att visa att Borstahusen är en året runt destination. Borstahusen lever i allra högsta grad på vintern, säger Niclas Lundblad, krögare på Pumphuset.

Så mycket mindre verkar dock inte vintervarianten vara.
På golfbanan spelas Tomteslaget och på Mötesplats Borstahusen arrangeras det ponnyridning och godisregn. Glögg och kanderade mandlar serveras i Erikstorps trädgård och söndagsjulbord i restaurangen. På kungsgårdens ovanvåning finns Karla Konsthantverk på plats.
Tomten dyker upp redo att ta emot önskelistor och det är möjligt att åka häst och vagn mellan Erikstorp och hamnen.
I hamnen håller fiskaffärerna öppet med provsmakning och i ett julpyntat Pumphuset bjuds det på trubadurunderhållning och fotoutställning i baren. I konsthallen finns Gustav Sundin på plats för att berätta om sin konst. Restaurangen håller öppet som vanligt och efter maten kan man roa sig med julkortstillverkning, besöka Borstahusen Clothings pop up store i Panoramarummet eller få ditt eget exemplar av ”En sista blues från Landskrona” signerat.
– Mellan 12 och 17 på söndag visar Borstahusen upp sig från sin mysigaste sida. Nu hoppas vi på härligt väder, avslutar Niclas Lundblad.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser