Annons

The Buckaroos önskar God Jul

The Buckaroos är dubbelt aktuella, dels med en ny-utgivning av jul-EP:n "Merry Christmas" samt med sina årliga julkonserter på Victoriateatern. Foto: Privat.

The Buckaroos är dubbelt aktuella, dels med en ny-utgivning av jul-EP:n “Merry Christmas” samt med sina årliga julkonserter på Victoriateatern. Foto: Privat.

– Sveriges partyband nr 1, så beskriver Victoriateatern i Malmö The Buckaroos. Till helgen ger bandet sina årlig julkonsert på nöjesetablissemanget. The Buckaroos har dock laddat upp med att på nytt ge ut sin en jul-EP “Merry Christmas”, via Melody Records i Landskrona.

Annons
 

– Låtarna “Happy Christmas” och “Loretta” är skrivna av Kenneth Hellström och slår an tonen direkt av klassisk Rock n’ Roll som passar utmärkt till julgran, julskinka och glögg. Nisse Hellberg följer upp med “I Want To Walk You Home” och skivan avslutas med en hälsning att ta det lite lugnt med glöggen och andra starka drycker under julen i “Ändå Vill Man Ha Det”. En  låt som förresten är inspelad live på Stortorget i Malmö, säger Bosse Nilsson.

Lyssna på plattan på Spotify

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser