Annons

Fem medaljer till GF Idrott Konståkning

Amanda Kinnerfelt kom på fjärde plats i helgens tävlingar i Karlslundshallen. Foto: Privat

Amanda Kinnerfelt kom på fjärde plats i helgens tävlingar i Karlslundshallen.
Foto: Privat

I helgen arrangerade GF-Idrott Konståkning i Landskrona Öresundshoppet, en A och B tävling. I tävlingen deltog 114 åkare i olika åldrar från hela Skåne. En del konståkare tävlade med två program. Från GF-Idrott deltog elva åkare som alla gjorde en strålande insats och hela fem åkare fick stå på prispallen.

Annons
 

I gruppen minor B kom Elin Johansson på en tredje plats och Melina Sörensen på en 27:e plats. I gruppen novice 13 kom Louise Gordon på första plats, Karina Ljunggren på 4: e, som också slog sitt personbästa med 2 poäng samt Ida Thörn 18 :e plats.

I gruppen novice B15-1 kom Ella Falk på 8 :e plats. I gruppen novice B15-2 kom Amanda Kinnerfelt på en 4 :e plats. I gruppen junior B1 med två program kom Amelie Öhrnberg på en 3 :e plats med ett nytt personbästa.

I gruppen junior B2 kom Michell Brankovic på en 3 :e plats och Stephanie Kronvall på en 6 :e plats.

Torgil Svensson gjorde tävlingsdebut och placerade sig på en 3 :e plats i gruppen Novice B. Totalt tog GF-Idrott konståkning 5 medaljer.

Inskickat av Maria Johansson, GF-Idrott Konståkning

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser