Annons

Kommunistisk partiledare gästade Landskrona

Kommunistiska partiets ordförande Robert Mathiasson gästade i lördags Folkets hus i Landskrona för att ge sitt partis syn på flyktingkrisen.
– Mathiasson sa att lösningen varken finns i öppna eller stängda gränser. Svaret är istället fullt fokus på att komma bort från krigspolitiken. Den politik som göder flyktingströmmarna. Det gäller bland annat medlemskap i Nato, säger Lukas Persson som deltog på mötet.

Samtidigt berättade Robert Mathiasson också om nyttan av de gränskontroller som nu upprättats.
– Det är ett steg bort från EU och ett återupprättande av nationernas självständighet. När varken fri rörlighet eller solidariskt fördelande av flyktingmottagandet fungerar kan man fundera över på vilken gemenskap EU vilar, sa partiledaren bland annat.

Annons
 

– För oss kommunister i Landskrona var mötet en vitamininjektion som ger inspiration till fortsatt arbete, avslutar Lukas Persson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser