Annons

BoIS föll mot serieledarna

Trots två träffar i virket lyckades inte BoIS spräcka nollan då de mötte suveräna serieledarna Trelleborgs FF på bortaplan på måndagen. I stället skarvade Zoran Jovanovic in matchens enda mål i samband med en hörna i den 70:e minuten. Förlusten innebär att BoIS förlorat tre av de senaste fyra matcherna.

BoIS var på inget vis dåliga mot Trelleborg. Efter Måns Ekvalls stolpträff i första halvlek hade BoIS en hel del av bollinnehavet. Några direkta målchanser lyckades de dock inte vaska fram.

Annons
 

I andra halvlek blev spelet något öppnare men målchanserna fortsatte att lysa med sin frånvaro. Strax efter Trelleborgs ledningsmål kom dock chansen men Johnny Lundbergs nick tog i stolpen.
– Vi gjorde en bra match, där tycker jag inte det finns något att klaga på. Det var ganska tillknäppt, de hade inte så många chanser till mål, där var snarare vi närmare. Det kändes som det var två jämna lag som tog ut varandra, sammanfattar tränare Zvezdan Milosevic på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser