Annons
Fredagen den 21:e januari
1.8°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Åtta nya banor i Bangolfhallen

Bana 17 hästskon med tävlingshinder och allmänhetshinder. Foto: Andreas Feuk.

Bana 17 hästskon med tävlingshinder och allmänhetshinder. Foto: Andreas Feuk.

Bangolfhallen på Pilåkersgatan har nu åter slagit upp portarna för säsongen. Inför starten i förra veckan har åtta banor byggts om, justerats eller försetts med nya hinder. Lars Jacobsson i klubben har varit projektledare och ansvarig för ombyggnationen. Tillsammans med ytterligare några medlemmar från klubben har han sett till att de nya banorna är spelklara inför säsongens tävlingar och spontanbesök.
– Nya bana 17, hästskon, är en bantyp som inte är så vanlig på bangolfanläggningar runt om i landet och nya bana 15, vallgraven, är en bantyp som vi tidigare haft i en annan variant. Sammantaget är hela bananläggningen uppfräschad och målningsarbete på banor och samtliga utslagsplatser har blivit ett rejält lyft, säger Andreas Feuk från Bangolfklubben Linjen.

Annons
 

Ungdomsträningen startade i onsdags och den 8 november är det dags för Linjens deltävling i Sydsvenska Inomhustouren – en tour som klubben arrangerar tillsammans med Asarum och Vinslöv. Så småningom blir det också dags för sydsvenskt seriespel på de tre inomhusanläggningarna i Skåne-Blekinge.

Bangolfhallen är öppen för spontanspel och bokade grupper vardagar kl 10-20 och helger kl 11-17.
– Det kan dock vara bra att ringa innan på helger då hallen ibland är stängd på grund av tävlingar, upplyser Andreas Feuk om avslutningsvis.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser