Gymnasieministern gästar folkhögskola

Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic gör som sig bör många studiebesök på skolor. Idag gästar regeringens yngsta minister 28-åriga Aida Hadzialic Landskrona och Albins folkhögskola. Foto: Mikael Lundgren/ Regeringskansliet
Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic gör som sig bör många studiebesök på skolor. Idag gästar regeringens yngsta minister 28-åriga Aida Hadzialic Landskrona och Albins folkhögskola. Foto: Mikael Lundgren/ Regeringskansliet
Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic gör som sig bör många studiebesök på skolor. Idag gästar regeringens yngsta minister 28-åriga Aida Hadzialic Landskrona och Albins folkhögskola. Foto: Mikael Lundgren/ Regeringskansliet
Gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic gör som sig bör många studiebesök på skolor. Idag gästar regeringens yngsta minister 28-åriga Aida Hadzialic Landskrona och Albins folkhögskola.
Foto: Mikael Lundgren/ Regeringskansliet

Vi noterar att gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic idag gästar Landskrona. Under dagen kommer ministern att träffa lärare och elever i vetenskapsrådet på Borgarskolan i Malmö för att sedan åka vidare till Helsingborg för att träffa medarbetare på pedagogiskt center. På eftermiddagen besöker Aida Hadzialic Albins folkhögskola för att träffa elever och lärare för information och frågestund om regeringens budget.

På Albins folkhögskola kommer ministern träffa elever och personal för att prata om regeringens satsningar på folkhögskolorna. Besöket börjar med föredragning av statsrådet i en av klasserna på skolan. Sedan vslutas besöket med rundvandring och presentation av folkhögskolan samt samtal med personalen.

Till arkivet