Annons

Premiären närmar sig för den sista riktiga Bondfilmen

Det börjar dra ihop sig för allas vår Bond…
– Cöster, Anders Cöster!

Annons
 

I veckan kom den andra av tre trailers inför Den Sista Riktiga Bondfilmen – Black Light.
– Den sista delen i trailer-trilogin kommer i oktober/november. Tanken var att filmen sen skulle ha premiäre till jul men det blir förskjutet till vårkanten, säger Anders ”007” Cöster.

Det kan knappast ha undgått någon Landskronabo, att specialläraren, fotografen, tillika Landskronaprofilen Anders Cöster, spelar James Bond i ett ickekommersiellt filmexperiment.

– Filmen kommer att ha premiär på den nerlagda biografen i Strömnäsbruk. Sen finns väl en risk för att filmen går på turné och visas lite varstans, kanske rent av här i Landskrona, säger Anders Cöster.
– Allt görs på ideell basis. Vi kommer inte att ta entréavgift när filmen visas, däremot kan de bli så att vi gör en insamling för behjärtansvärt ändamål.

Filmen är nu inne i en intensiv fas.
– Något sker mer eller mindre dagligen. Jag var i helgen uppe i Markaryd och spelade in en schackscen. ”Skurkarna” har sedan spelat in några scener och de produktionsansvariga Mats-ola Pålsson, Lukas Pålsson och Lars Gahlin jobbar varje dag vid klippbordet.

I den nya trailern syns Anders Cöster mycket, men så är han också filmens stjärna, eller hur?
– Nej för tusan, skriv inte det. Det här är ett kollektivt arbete. Hade producenterna inte sagt till mig, när jag ska hoppa så hade jag inte vetat någonting.

Filmandet har nu pågått i drygt ett år och ur Anders Cöster haglar anekdoter från inspelningstillfällena.
– Jag har faktiskt fått ha en stand-in också. Mina knä tillåter inte att jag springer. Så kikar ni noga i trailern så är det min stand-in som kutar. Sen är där en del sexscener. Då är jag bara med under de fyra sista fyra sekunderna, säger Anders Cöster och gapskrattar.

En kommentar till "Premiären närmar sig för den sista riktiga Bondfilmen"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Nyhetsmorgon tar upp Bondfilmen

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser