Annons

Visning av naken kvinna på kyrkotak

Scarlett Hooft Graafland med sin bild av en igloo tillverkad av frusen apelsinlemonad.

Scarlett Hooft Graafland med sin bild av en igloo tillverkad av frusen apelsinlemonad.

Passa på och beskåda Scarlett Hooft Graaflands fantasieggande bilder på konsthallen. Stora färgglada och knivskarpa fotografier med allt från apelsinlemonadsigloos (hängagubben ord) till en blåmålad zebu bland kaktusar till en naken kvinna på isländska kyrkotak.

Annons
 

På torsdag den 24 september kl. 18.30 hålls en visning av utställningen LOOK COOK LOOK! på Landskrona konsthall. Maria Olofsson, vikarierande konstintendent håller en öppen visning av den pågående fotoutställningen. Ingen föranmälan behövs och det är fri entré.

Scarlett Hooft Graaflands konstnärskap är bekvämt placerat på gränsen mellan fotografi, performance och skulptur. Hennes fotografier är dokumentationer av noggrant koreograferade iscensättningar i så olika miljöer som Bolivias saltöknar, Madagaskars övärld och Kanadas arktiska vidder.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser