Annons

Spektakulärt mål på Exan

I helgen gästade FK Bosna serieledaren Wormo på Exan. Toppen mot botten och en seger för hemmalaget skulle innebära stora steg mot en titel. Efter ett osannolikt mål av Bosnas målvakt slutade matchen dock 2-2.

Efter en pigg inledning av Wormo tog gästerna över spelet. Rasmus Andersson i Wormo fick dock två halvchanser men missade. Istället kunde Jason Johnson snyggt knorra in en frispark till gästerna.
Efter målet sjönk Bosna ner vilket gav plats för att Wormo åter skulle ta tag i taktpinnen. Och klart rättvist kunde Rasmus Andersson kvittera i minut 25. Wormo radade sedan upp målchanser utan att få in bollen.

Annons
 

Wormo fortsätter att pressa i andra halvleken men efter hand som lägena missas så blir spelet mer krystat. Och då kommer den rejäla kallduschen. Bosnas målvakt Vladimir Fantina studsar bollen i gräset ett par gånger och drar iväg en hög utspark. Ingen i varken Wormo eller Bosna attackerar bollen utan den får istället studsa strax utanför straffområdet och studsar i en hög snöplig båge över Andreas Borg i Wormos mål. Mycket tungt för Wormo men glädjen i bortalaget är stor givetvis. Ett mycket spektakulärt mål.

Wormo försöker sedan desperat mana fram en sista press. De bjuder på ett par omställningar för bortalaget som kunde resulterat men istället är det ett stenhårt skott från Eric Norén som letar sig in i maskorna och med kvarten kvar kan hemmapubliken än en gång börja hoppas.

Efter kvitteringen kommer en massiv anstormning med många höga bollar in mot straffområdet och ett par hörnor. Bosnas försvar klarar däremot av att hålla undan.

Varken hemmalagets press eller bortalagets omställningar resulterade dock i fler mål utan matchen slutar 2-2. Wormo ställs därmed inför ett nytt eldprov på lördag då tvåan Bjärred kommer på besök i en match som blir helt avgörande för slutspurten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser