Annons

Skånes Auktionsverk omstruktureras

Dag Magnusson och Tord Ohlsson äger Skånes Auktionsverk. På grund av röda siffror de senaste åren så har de tvingats till att omtsrukturera företaget. Förhoppningen är att verksamheten därefter ska kunna fortsätta.

Dag Magnusson och Tord Ohlsson äger Skånes Auktionsverk. På grund av röda siffror de senaste åren så har de tvingats till att omtsrukturera företaget. Förhoppningen är att verksamheten därefter ska kunna fortsätta.

Under flera år har ägarna till Skånes Auktionsverk, Dag Magnusson och Tord Ohlsson, skjutit till pengar i företaget för att verksamheten ska gå runt. De har dock inte lyckats vända trenden och nu står företaget inför en omstrukturering.

Annons
 

Men trots att de elva anställda har varslats om uppsägning så vill tillförordnade VD Dag Magnusson försöka se ljust på framtiden.
– Vi har varit tvungna till att vidta dessa åtgärderna men jag vill betona att ingen kommer att bli lidande, varken kunder, personal, banker eller fastighetsägare. Jag och Tord kommer att ta fullt ekonomiskt ansvar, säger han till Landskrona Direkt.

Dag Magnusson hoppas att en omstrukturering ska få bukt med de röda siffrorna.
– Vi kommer att köra på som vanligt under de kommande sex månaderna. Det blir såväl onlineauktioner som en stor kvalitétsauktion i november. Det som är nytt är att vi från och med nu kommer att köra några highlights på onlineauktionerna, säger Dag Magnusson och avslutar.
– Under tiden får vi utvärdera allt och försöka hitta en lösning som gör att vi kan fortsätta med det vi tycker vi är bra på.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser