Annons

Oslipat på teatern

Ståuppklubben Oslipat har sedan 2006 varit en stark pelare i svensk standup som värnat om originell och annorlunda humor. I höst gör klubben tre gästföreställningar på Landskrona teater.
– Det ska bli spännande att få köra standup på Landskrona teater, säger klubbdirektören Marcus Johansson.
– Jag tycker att det är en av de finaste salongerna jag varit i. Men lokalen är samtidigt intim på ett sätt som är väldigt bra för standup.

Första föreställningen är torsdagen den 17 september kl. 20.00 på teaterrestaurangen. På premiären serveras en fin blandning mellan söt, salt och bitvis syrlig humor.

Annons
 

AndersJohanssonAnders Johansson kommer till Teaterrestaurangen på torsdag tillsammans med ståuppklubben Oslipat. Varning för skrattsalvor!Anders Johansson är Sveriges mest älskade östgöte. Han blev känd för svenska folket som ena halvan av duon Anders & Måns. På scen demonstrerar han stor humor med sina fiffiga infallsvinklar på allt som kan beskrivas med ett substantiv.

Martin Soneby är mannen som dominerat svenska twitter under ett par år. Han hörs i podcasten Alla Mina Kamrater och står bakom anti-tv-priset Skämskudden. Hans stil är tillbakalutad och väldigt innovativ.

Emma Hansson Löfgren är Malmökomiker med en bakgrund som improskådis och sketchkomiker, bland annat i Centralskolan på SVT play och Haggan och Ludret i Robins. Emma gör avslappnad humor med hög skrattfaktor.

Konferencier: Fritte Fritzson

Oslipat i Landskrona:

17 september
Anders Johansson, Martin Soneby och Emma Hansson Löfgren.

15 oktober – Crayzy town – special
Josefin Johansson, K Svensson m fl

12 november – Specialisterna – special
Simon Gärdenfors, Petrina Solange och Anton Magnusson

Biljetter nås via Oslipat.com

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser