Annons
Fredagen den 17:e september
Dagens namn: Hildegard, Magnhild

BoIS-tränare stannar

Zvezdan Milosevic och Billy Magnusson kommer att träna BoIS i två år till. Minst.

Zvezdan Milosevic och Billy Magnusson kommer att träna BoIS i två år till. Minst.

Efter en trög start i våras för BoIS så har laget kommit igång ordentligt. Med lite tur i andra matcher så hägrar en kvalplats till Superettan senare i höst. De som fått laget till att bli vinnare igen är tränarna Zvezdan Milosevic och Billy Magnusson. De har nu båda skrivit nya kontrakt med klubben.

Zvezdan Milosevic stannar i BoIS i ytterligare två år. Kontraktet med Billy Magnusson gäller dock på halvtid. Den assisterande tränaren kommer trots detta att syssla med fotboll till hundra procent. Resterande arbetstid förläggs till fotbollsgymnnasiet och för den delen av lönen står Landskrona stad.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser